screens -specialist.nl markiezen -specialist.nl laminaat -shop.com

> 38 shops

screens specialist

Screens

De letterlijke vertaling van screen is scherm. En dat is ook precies wat een screen is. Een extra scherm voor het raam. Een screen is toepasbaar in tal van situaties. Dit product beschermt uw interieur tegen zon en warmte en voorkomt hinderlijke schitteringen. De screens geven overdag goed zicht naar buiten, maar belemmeren de inkijk naar binnen.
Een screen is de oplossing voor zonwering en privacy. Zowel van binnen naar buiten als van buiten naar binnen! Een screen is compact en kan daardoor eenvoudig gemonteerd worden.


Mogelijkheden

Basis
De baisuitvoering heeft een strakke en compacte vormgeving waarbij u de keuze heeft uit een rechte of afgeschuinde voorkap. Een ruime keuze uit diverse bedieningssystemen.


Verduistering
Dit is een windbestendig en lichtwerend ritsscreen door ontbreken van kier tussen doek en zijgeleiding. Kan tevens functioneren als hor en als compleet verduisterende zonwering


Smart Screens
Elegante vormgeving door ‘softline’ ontwerp: ronde vormen en druppelvormige onderlat. Diverse bedieningsmogelijkheden en ruime keuze uit hardware in alle RAL-kleuren en de uitgebreide doekencollectie.

Modieus
Met deze vernieuwende collectie is het nu mogelijk om diverse modieuze en trendy digitaal gedrukte dessins in meerdere kleurpatronen te creëren.

Kleurkeuze
Zowel cassettes als doeken zijn in een ruime collectie kleuren leverbaar


Elektrisch of handbediend
Een handbediende screen bedient u met een koord of riem. Tegen een kleine meerprijs kunt u kiezen voor een elektrische bediening. Eenvoudige elektrische bediening werkt met een vaste schakelaar. Wij bieden echter ook een systemen aan die met een afstandsbediening werken. U kunt moderne motoren zelfs bedienen met uw smart phone! Met deze systemen kunt u naast uw screens ook uw binnenzonwering en bijvoorbeeld uw verlichting aan- of uitschakelen. Onze specialisten vertellen u hier graag meer over.

Met een zon-windautomaat kunt u onbezorgd van huis. De automaat regelt zelf wanneer het screen in- of uit moet gaan.

. 
 
altijd dichtbij! 22 winkels